Искам света да обгърна с ръце
и на всички любов да даря,
да докосна всяко дете
и всички красиви цветя!
На всеки щастие малко да дам,
с по-светли очи да погледнат света,
да вдъхна малко любов във всяка душа
и безгрижно детство на всички деца!
Искам да няма вече тъга,
да няма и сълзи в очите,
искам само ведри лица
и много усмивки в душите!
Искам щастие пълно да обагря вече света,
и само любов да грее във всички сърца!
© Диана Todos los derechos reservados