4.09.2009 г., 23:28 ч.

Искам (1) 

  Поезия » Друга
423 0 0

Искам света да обгърна с ръце

и на всички любов да даря,

да докосна всяко дете

и всички красиви цветя!

На всеки щастие малко да дам,

с по-светли очи да погледнат света,

да вдъхна малко любов във всяка душа

и безгрижно детство на всички деца!

Искам да няма вече тъга,

да няма и сълзи в очите,

искам само ведри лица

и много усмивки в душите!

 

Искам щастие пълно да обагря вече света,

и само любов да грее във всички сърца!

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??