1 sept 2009, 0:30

Искам... 

  Poesía » De amor
639 0 4

Искам да забравя миналото си...

искам да остана сама... поне за малко!

Искам да оставя необичаното...

искам да живея в мъгла... поне за кратко!!!

 

Искам да говоря с душата си...

искам да се спра... и спрях се... мечтата пропилях!

Искам да загърбя и тъгата си...

искам да мълча... и млъкнах... в съдбата си се взрях!!!

 

Искам да помогна на изстрадалите...

искам да си сложа сол в раните!

Искам да си спомня пак забравените...

искам да поправя и сърцата ни - одраните!!!

 

Искам да забравя колко плаках...

искам да направя в тъмното следи!

Искам да не знаеш колко чаках...

искам да не знаеш колко ме рани!!!

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много е хубаво .. ! 6 и от мен !
  • Хубаво е, дано не е писано с наранена душа.
    Поздрави!
  • Невероятно имаш талант!!!
    И от мен 6
  • Искам да помогна на изстрадалите...

    искам да си сложа сол в раните!

    Искам да си спомня пак забравените...

    искам да поправя и сърцата ни - одраните!!!


    Невероятно!!!! От мен имаш 6
Propuestas
: ??:??