5 abr 2011, 21:23

Искам... 

  Poesía » Filosófica
894 0 12

Искам вечер да заспивам

С Твоето Име,

искам аз да Те сънувам

през нощта,

искам, щом очи отворя,

във ума ми да те има,

искам в мислите ми

да дохождаш през деня.

Не, не искам

да съм примерна съпруга,

нито най-добрата

майка на света,

не, не искам

истинска жена да бъда,

искам само

в този мой живот,

Господи, да бъда

Твоя предано смирена дъщеря.

 

© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??