23 jul 2011, 11:26

Искам 

  Poesía » Versos blancos
527 0 0

Искам цвете да съм.

Да ме сънуваш всеки път в самотните си сънища.

Искам вятър да съм.

Да съм нежен полъх в деня ти.

Искам слънце да съм.

Да дарявам топлината си само на теб.

Да ме чувстваш само твоя всеки път.

Искам сълза да съм.

Отронена от болката в сърцето ти.

Искам да съм твоят въпрос.

Изтръгнат между нечий смях.

Искам да съм бяла доброта.

Да ти дарявам своята Вселена.

Да ме откриваш всеки път като жена,

да те обичам - да съм Преродена...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??