24 ene 2010, 21:49

Искам 

  Poesía » De amor
694 0 1

 

Искам да заровя пръсти в косите ти,

искам да се огледам в очите ти,

искам да те целуна сега.

Искам да почувствам ръцете ти,

да чуя как бие сърцето ти

и смехът ти с моя да се слее

а гласът ти топъл да се лее.

Да ме изпиеш като глътка отлежало вино,

и да почувстваш мойта топлина,

която като кръв по вените се стича

и леко замайва глава.

Целувай ме страстно, обичай ме страстно.

Накарай ме да се почувствам наистина жива,

щастлива, обичана млада жена.

 

 

© Звезделина Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??