11 ene 2013, 18:27

Искам 

  Poesía » Filosófica
682 0 0

ИСКАМ

 

Искаш ли да те прегърна и погладя по гърба?

Искаш ли да те целуна и погаля по врата?

Искаш ли с ръката своя твоята да стопля?

Искаш ли полека, нежно, по косата да те чопля?

 

Искаш ли съвсем случайно, сгушени да замълчим?

Искаш ли така омайно, вкусно-сладко да заспим?

Искаш ли да те събудя тайно и блажено да лежим?

Искаш ли така нехайно, този миг да задържим?

© Доля Алексиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??