26 feb 2007, 21:45

ИСКАМ 

  Poesía
483 0 3

ИСКАМ

 

Искам да си нежен вятър,

пилеещ косите ми, игрив.

Искам да си цветен стрък –

ароматен истински и жив.

 

Искам да си хладен дъжд,

връхлитай ме с ледени струи.

Плисни над мен изведнъж,

пожара в гърдите ми угаси.

 

Искам с вяра да поглеждам

в топлите очи с цвят на ахат.

Създай вихъра ни – надежда,

с истинската вечна обич богат.

 

06.06.1999г.– 23.02.2007г.

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??