25 ene 2024, 15:52

Искам 

  Poesía » Otra
129 0 0

Искам -2

/неизпратено писмо до Църната мория/

Искам

някой ден да обикнеш така

както Луната обича Морето,

както Птицата търси Небето!

Някой ден да се влюбиш така,

че да нямаш очи за Луната,

че да нямаш сърце за Мечтата!

Чак тогава ще разбереш

моята болка!

 

©Илияна Каракочева (Ина Крейн)

из цикъл стихове "Неизпратени писма"

книга "Мисли без плът"- 2

издателство "АртГраф" - 2024 г.

© Илияна Каракочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??