Jan 25, 2024, 3:52 PM

Искам 

  Poetry » Other
95 0 0

Искам -2

/неизпратено писмо до Църната мория/

Искам

някой ден да обикнеш така

както Луната обича Морето,

както Птицата търси Небето!

Някой ден да се влюбиш така,

че да нямаш очи за Луната,

че да нямаш сърце за Мечтата!

Чак тогава ще разбереш

моята болка!

 

©Илияна Каракочева (Ина Крейн)

из цикъл стихове "Неизпратени писма"

книга "Мисли без плът"- 2

издателство "АртГраф" - 2024 г.

© Илияна Каракочева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??