15 abr 2007, 5:08

Искам 

  Poesía
764 0 3

Искам миг спокойствие
за таз' несбъдната мечта.
Едничък миг, миг на удоволствие.
Но има само студ, мрак и тишина...

© Ем Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??