Apr 15, 2007, 5:08 AM

Искам 

  Poetry
760 0 3

Искам миг спокойствие
за таз' несбъдната мечта.
Едничък миг, миг на удоволствие.
Но има само студ, мрак и тишина...

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??