Как искам навън да е зима
и сняг искрящ да вали,
да припукват дървата в камината,
тишина само в мен да шуми.
Как искам да бъда отново
онова диво познато момиче,
което е на всичко готово,
ако някой принц то обича.
Как искам само отвън да вали,
и да спре този дъжд в моите очи.
И това ще се случи, нали ?
Няма отговор. Тишината мълчи…
© Теди Савчева Todos los derechos reservados