14 may 2007, 9:29

Искам 

  Poesía
854 0 1
Искам да удавя всички доводи на разума си
в тъмното вино на твоята душа.
Искам да избягам от студа в дома си
и да се втурна с теб в топлината на нощта.
Искам да съм с теб навсякъде и всякога.
Искам да ми се усмихваш заедно с изгрева.
С теб скръбно да изпращаме лятото
и пак да го посрещаме усмихнати.
Искам да виждам в очите ти всеки нов ден.
Искам да виждам жарта на нощите отминали.
Искам те до мен. Със мен. При мен.
Сега. Утре. Винаги. Завинаги.

© Диляна Тополарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??