29 may 2008, 14:33

Искам аз да съм голям 

  Poesía » Para niños
725 0 11

Днес реших да съм голям,

всичко ще направя сам.

Ще започна със закуска -

може да е много вкусна.

 

Първо си измих ръцете.

Колко чистички са двете!

Сложих чашка и салфетка

с помощта на табуретка.

 

Мляко смело си налях.

Ех, навсякъде разлях.

Побеля килимът нов.

Още май не съм готов.

 

Стана тя каквато стана.

Пак ли ще се мръщи мама?

Искам аз да съм голям

и закуска да си правя сам!

© Ивелина Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??