"Искам да бъда"
Искам да бъда в очите ти
красива нежна сълза,
която всяка жадувана радост
да превръща в реална съдба.
Искам да бъда искрица
подпалена от нощния плам,
запалена малка свещица
над моя любовен роман.
Искам да бъда за тебе
всичко, което разтапя те в миг,
искам да бъда нежна сирена,
донесена от морския вик.
© Цвети Калинова Todos los derechos reservados