8 мая 2009 г., 12:28

Искам да бъда 

  Поэзия » Любовная
708 0 0

"Искам да бъда"

 

Искам да бъда в очите ти

красива нежна сълза,

която всяка жадувана радост

да превръща в реална съдба.

 

Искам да бъда искрица

подпалена от нощния плам,

запалена малка свещица

над моя любовен роман.

 

Искам да бъда за тебе

всичко, което разтапя те в миг,

искам да бъда нежна сирена,

донесена от морския вик.

© Цвети Калинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??