12 jun 2006, 11:28

ИСКАМ ДА БЪДА ХУДОЖНИК 

  Poesía
1619 0 2

ИСКАМ ДА БЪДА ХУДОЖНИК

 

Искам да рисувам с цветове,

да е шедьовър моята картина,

че са тъй безкрайни тези редове,

а безкрайно не е времето, и вече мина...

 

Искам да са слънчеви боите ми,

да има птици и усмихнати очи,

не да пиша вечно за мечтите,

поне да бяха истински мечти...

 

Но, уви, ръката ми не слуша ме

и в думи вечно се кълне,

и казва ми - докато са живи пръстите,

в рими ще са твоите цветове.

 

С букви много ще рисуваш

картини на човешката душа,

и истински художник ти ще бъдеш

в галерията на своята съдба.

© Поля Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Та ти си художник и хубаво рисуваш!
  • Така или иначе вече си художник. Редиш думите на белият лист умело и като истински художник, който с лека ръка рисува пролетен пейзаж. Стихотворението ти е адски готино!!! Продължавай да развиваш таланта си!!! Още веднъж МнОгО е яко /6/!!!!!!!
Propuestas
: ??:??