Обветрени.
Обезводнели.
Молитвени.
И онемели.
Сърцата бавно остаряват.
И търсят отговор в едно небе.
И себе си раздават.
Покайват се.
Заклеват.
Туптят.
Изтляват.
И нека бурите на този свят
да ги орисат в щастие да побеляват!
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados