ИСКАМ ДА ИЗБЯГАМ
Искам да избягам, но къде ли?
Искам от живота да се скрия!
Да премина в другите предели
и с мирò душата да измия!!!
Искам да престана да се сблъсквам
с толкова нещастия и злоба!
Искам светлината да разпръсквам,
да измие черната прокоба!!!
Как да го постигна аз - не зная!
Кой ще ми покаже пътя в здрача?
Да протегна длани към безкрая
и душата ми да спре да плаче!!!
26.09.2010г. /10.57 ч./
© Валентина Харизанова Todos los derechos reservados