26 сент. 2010 г., 15:59

Искам да избягам 

  Поэзия » Философская
1844 1 18

 

 

                  ИСКАМ ДА ИЗБЯГАМ

 

 

Искам да избягам, но къде ли?

Искам от живота да се скрия!

Да премина в другите предели

и с мирò душата да измия!!!

 

Искам да престана да се сблъсквам

с толкова нещастия и злоба!

Искам светлината да разпръсквам,

да измие черната прокоба!!!

 

Как да го постигна аз - не зная!

Кой ще ми покаже пътя в здрача?

Да протегна длани към безкрая

и душата ми да спре да плаче!!!

 

 

    26.09.2010г. /10.57 ч./

© Валентина Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??