7 ago 2008, 21:26

Искам да ме боли! 

  Poesía » De amor
1021 0 16
 

Знаеш ли, липсваш ми!... Странно, нали?

Бяхме заедно преди мъничко време...

И усещам как вътре във мене боли,

но все пак не искам някой таз болка да вземе!

 

Аз искам да чувствам там празнината,

където сърцето ми бие сега.

И пак да бягам извън тъмнината -

прекалено страшна е щом съм сама.

 

Аз искам да зная, че ти си далече!

Нека обземащо страшно боли!

Иначе наш'та любов ще е вече

„любов", ала отпред със  „почти"!

© Биляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??