21 sept 2007, 9:43

Искам да ме обичаш с очи, преди да ме докоснеш 

  Poesía
653 0 2

Преди да ме докоснеш

като нежен есенен ден -

събрал цялата лятна нега,

искам да ми разказваш
и да се смеем, искам
да ме обичаш с очи,
да ме докосваш със мисъл,
преди да те докосна...

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??