21 сент. 2007 г., 09:43

Искам да ме обичаш с очи, преди да ме докоснеш 

  Поэзия
655 0 2

Преди да ме докоснеш

като нежен есенен ден -

събрал цялата лятна нега,

искам да ми разказваш
и да се смеем, искам
да ме обичаш с очи,
да ме докосваш със мисъл,
преди да те докосна...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??