ИСКАМ ДА СИ КУПЯ:
Първо дъжд,
после светлина
и накрая ДЪГА.
Първо корен,
после стъбло
и накрая ДЪРВО.
Първо въздух,
после небе
и накрая КРИЛЕ.
А КАКВО МИ ПРОДАВАТ:
Първо огън,
после вода,
а накрая ПЕПЕЛ в пресъхнала река.
Първо любов,
после тъга,
а накрая САМОТА.
Първо пролет,
после есен,
а накрая ЗИМА.
- Ей, ами Лятото?
- Съжаляваме, но нямате КВОТА за магистралата на живота!
© Весела Todos los derechos reservados