1.09.2007 г., 15:26 ч.

Искам да си купя... 

  Поезия
1096 0 3


ИСКАМ ДА СИ КУПЯ:

Първо дъжд,
после светлина
и накрая ДЪГА.

Първо корен,
после стъбло
и накрая ДЪРВО.

Първо въздух,
после  небе
и накрая КРИЛЕ.

А КАКВО МИ ПРОДАВАТ:

Първо огън,
после вода,
а накрая ПЕПЕЛ в пресъхнала река.

Първо любов,
после тъга,
а накрая САМОТА.

Първо пролет,
после есен,
а накрая ЗИМА.

- Ей, ами Лятото?
- Съжаляваме, но нямате КВОТА за магистралата на живота!

© Весела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??