6 abr 2017, 1:10

Искам да съм толкова неща 

  Poesía » De amor
338 4 5

Искам да съм полъхът ефирен 

и лицето ти, нежно да целувам! 

Искам да съм вятърът, немирен - 

без задръжки, с косата ти да флиртувам! 

 

Искам да съм пролетното слънце - 

да ти докосвам кожата, едва, 

да съм блян в душата ти, покълнал 

и желан неистово, като мечта! 

 

Искам да съм лек вечерен хлад,

усетила ме, леко да настръхнеш.... 

да съм звезда отразена, в погледа благ, 

към която гледаш, замечтано -  безмълвна! 

 

Искам да съм като летен дъжд, 

под който тичаш боса и щастлива - 

да те обливам страстно, неведнъж, 

капките ми с устни да попиваш! 

 

Искам да съм мрака на нощта - 

отвред да те обгръщам и целувам! 

Да потрепва тялото ти от страстта 

и да съм за теб - неустоим, жадуван! 

 

 

© Pepi Petrova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви, приятели! Слънчев да е денят ви!
  • Браво, Пепи! Красиво, многоцветно, чувствено! Поздрави! 😃
  • Лирическият ти герой е мъж, а ти си жена и си пресъздала истински това, което той би чувствал и усещал.Поздравления Пепи-прекрасно е.
  • Много хубави желания! Бъди! Поздрави!
  • Искай-и ще ти се даде! Поздрави за стихото!Харесва ми
Propuestas
: ??:??