Искам да съм полъхът ефирен
и лицето ти, нежно да целувам!
Искам да съм вятърът, немирен -
без задръжки, с косата ти да флиртувам!
Искам да съм пролетното слънце -
да ти докосвам кожата, едва,
да съм блян в душата ти, покълнал
и желан неистово, като мечта!
Искам да съм лек вечерен хлад,
усетила ме, леко да настръхнеш....
да съм звезда отразена, в погледа благ,
към която гледаш, замечтано - безмълвна!
Искам да съм като летен дъжд,
под който тичаш боса и щастлива -
да те обливам страстно, неведнъж,
капките ми с устни да попиваш!
Искам да съм мрака на нощта -
отвред да те обгръщам и целувам!
Да потрепва тялото ти от страстта
и да съм за теб - неустоим, жадуван!
© Pepi Petrova All rights reserved.