14 feb 2009, 0:38

Искам да те има 

  Poesía
796 0 7
 

Искам да те има.

Като прозорец в моята стая.

Като слънце в студената зима.

Божолето, изпито до края.

Искам да те има.

 

 

Искам да те има.

Като болка, с която живея.

Като трудно намерена рима.

И мечта, по която копнея.

Искам да те има.

 

© Велизар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??