Искам, искам да те има
в моя ден и в мойта нощ,
пролет, лете, есен, зима -
искам те за цял живот.
Да се будя сутрин искам
с обич, стоплена за теб,
и деня, с любов притиснала,
да погаля с две ръце.
Вечер да заспивам будна
с мисли, пращани към теб,
как във сънища прокудени
скита моето сърце.
Ако утре се разминем
и потъна в самота
и дори да си отидеш
искам да те има пак.
© Роза Василева Todos los derechos reservados
в моя ден и в мойта нощ,
...
Да се будя сутрин искам
с обич, стоплена за теб,
...
Вечер да заспивам будна
с мисли, пращани към теб,
...
и дори да си отидеш
искам да те има пак."
!!!
Разплака ме...
Благодаря ти за този стих!