18 nov 2009, 23:08

Искам да те изживея 

  Poesía » De amor
1155 0 7

Искам да те изживея... да усетя всичко -

докосването, пулса, топлината

и да потъна в дълбините на очите ти,

да споделя със теб дори и тишината.

 

Искам да те вкуся... да опитам всичко -

смеха, сълзите, нежността, страстта,

да се отпусна бавно на гърдите ти,

за да дадеш покой на моята душа.

 

Искам да те почувствам... да те разгадая -

да закипя във вените ти като лава,

а после с устните си да те обуздая,

да те превърна в тлееща жарава.

 

Искам да те има... да си истински,

и ден, и нощ единствено това копнея,

за да се потопя в реалността избистрена,

аз искам просто да те изживея...

© Люба Георева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??