26 mar 2011, 13:45

Искам да те снимам 

  Poesía » De amor
1334 0 0

Искам да те снимам



Искам

скоро да е времето,

когато само теб

ще снимам.


Отблизо и от по-далече

(но не прекалено),

в цял ръст и портретно,

с котката

(у вас)   :)

и с

несъществуващия още Майк

(у нас).  :)

В парка,

в някое открито кафене,

на тепе над града,

в к ъ щ и  :) ,

на планина,

на море,

на палатка 

с приятели.

Във влак.


На синьото небе

на фона

или под чадър

в дъжда...


И навсякъде,

на всички снимки,

усмихната ще бъдеш.

Другото ще трия.


Спомням си,

веднъж видях те,

седнала отзад,

не ме забеляза

и, може да се лъжа,

но тъжничка ми се видя,

Любов...

 

 

© Тони Бортолаци Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??