Искам да те снимам
Искам
скоро да е времето,
когато само теб
ще снимам.
Отблизо и от по-далече
(но не прекалено),
в цял ръст и портретно,
с котката
(у вас) :)
и с
несъществуващия още Майк
(у нас). :)
В парка,
в някое открито кафене,
на тепе над града,
в к ъ щ и :) ,
на планина,
на море,
на палатка
с приятели.
Във влак.
На синьото небе
на фона
или под чадър
в дъжда...
И навсякъде,
на всички снимки,
усмихната ще бъдеш.
Другото ще трия.
Спомням си,
веднъж видях те,
седнала отзад,
не ме забеляза
и, може да се лъжа,
но тъжничка ми се видя,
Любов...
© Тони Бортолаци Все права защищены