11 oct 2006, 0:05

Искам да те върна! 

  Poesía
1371 0 7

/ моля ви без оценки/

Днес, треперещи положихме те в бяло,
ти спеше, а чакахме  да се събудиш.
Лицето ти красиво беше се засмяло,
докоснах го,
молих те да се пробудиш!                    
Пътят ти сега е някъде така далече,
остави ни сами за тебе да скърбим,
и няма да те видим нивга вече,
не можеме с теб да се простим!
Цветята които обичаше тъй много,
мълчаливо трепкаха с листа.
И те разбраха, че никога отново
ти няма да ги полееш  с вода!
Сега ти спи... болката си тръгна.
Дано там горе бъдеш по-добре!
Но аз при нас искам да те върна,
да виждам всеки ден милото лице!

Обичам те много!!!

Тя ни напусна на 08.10.2006 г.

Почивай в мир! 

 

 

© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??