17 may 2007, 12:32

Искам да узная... 

  Poesía
744 0 10
Искам да узная на кого се молиш!
Кой е твоя Бог, кажи?
Искам да го победя, за да не спориш
и да не се оплиташ във лъжи,
а смирено да запалиш свещ,
че си срещнала такъв горещ
и благосклонен господар,
който те изпълва с чар
 и 20 сантиметра чудо!
К'во повече желаеш лудо?
... освен това, говоря с теб прилично,
когато сме сами - лирично,
показвам се пред хората дори
със тебе под ръка, така че - спри
да търсиш други богове
и дай на твоя да те... окове!

© Николай Драгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??