29 sept 2015, 21:41

Искам да ви дам 

  Poesía » Civil
361 0 2

                                                       Искам да ви дам

 

 

Край мене дивна красота

цветята смело цъфтят

чувствата топли и на висота 

грешните трябва  си простят.

 

Приятели, хора аз искам да ви дам

силна  Вяра, усмивка нежна, чиста

не всички ще си купят знам

за това ги подарявам със мисъл бистра.

 

В есените цветя радост е спряла

човекът е букет от любов и чувства

и ако мисълта е вече помъдряла

ще има хора, ще има обич, която присъства.

 

Утрото ще изгрява ведро, светло

приятелство ще сближава горещо

сърцата ще зарежда с огън и ще е топло

омразата няма да ограбва зловещо.

 

Чуйте ме, приятели, близки и далечни

не допускайте в душите си мрака

нека останем близки, добри и човешки

денят утре усмихнат, в красиви мигове чака.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за коментара.приятна вечер мила, позитивен и хубав ден утре.
  • Йонка, благодаря ти за хубавото послание!
Propuestas
: ??:??