29 oct 2007, 9:05

Искам да забравя теб 

  Poesía » De amor
1076 0 3

Искам да забравя 

 

Слънцето никога не е било по-топло,
луната никога не е била толкова хладна,
но за мен това вече няма значение, защото
умирам, останал пак сам в тъмнината
със празни мечти и надежди.
Искам да остана сам,
искам да забравя теб, очите ти,
начина, по който ме гледаше,
начина, по който ме целуваше,
начина, по който ме караше да съм щастлив.
Слънцето никога не е било толкова горещо,
луната никога не е била толкова студена,
но аз вече не ги виждам,
обгърнат от мрака, 
защото умирам без теб.
Искам да остана сам,
искам да забравя теб, устните ти,
начина, по който се движеше,
начина, по който ме прегръщаше,
начина, по който се чувствах тогава.
Искам да забравя всичко.
Слънцето и луната никога вече няма да са същите,
вече не ги усещам, както преди,
май съм мъртъв.
Сега завинаги ще остана сам и никой повече няма да нарани душата ми.

© Йордан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??