8 ene 2007, 20:41

Искам и желая 

  Poesía
1137 0 4
Виждам,чувам
на теб се любувам!

Плача,ридая...
Ти ми показа края!

Не виждам,не чувам...
На нищо не се любувам!

Усмихвам се...смея!
За тебе аз копнея!

Искам!Желая...
да си с мен в безкрая!

Приемам,разбирам...
Без чувства аз умирам...

Стигнах!Стигнах края!
Покажи се!Теб желая!

© Симеон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??