30 abr 2009, 18:10

Искам малко 

  Poesía
996 0 9

Омръзна ми да съм

сломена

изоставена

несподелена

Омръзна ми да съм

оплювана

низвергната

и наранена

Омръзна ми да прося 

да ме връщат от вратата

да ме целуват все по бузата

и никога с желание в устата

Омръзна ми да бъда сянка

да коленича и да моля

за обич или милост свята

 

Искам малко даже незначително

да съм

поканена

желана

и обичана

 

© Виктория Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??