30.04.2009 г., 18:10 ч.

Искам малко 

  Поезия
895 0 9

Омръзна ми да съм

сломена

изоставена

несподелена

Омръзна ми да съм

оплювана

низвергната

и наранена

Омръзна ми да прося 

да ме връщат от вратата

да ме целуват все по бузата

и никога с желание в устата

Омръзна ми да бъда сянка

да коленича и да моля

за обич или милост свята

 

Искам малко даже незначително

да съм

поканена

желана

и обичана

 

© Виктория Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??