10 jul 2010, 16:34

Искам... може би 

  Poesía » De amor
534 0 0

ИСКАМ... МОЖЕ БИ

 

Може би те няма!

А може би не е така!?!

Може би не трябва!

А може би просто греша!?!

Но аз искам...

Искам да обичам, да дарявам!

Искам да те има и да вярвам!

Искам любовта ти

капчица по капчица да пия!

Искам с устните си, без да спирам,

да рисувам твоето лице!

Искам без пощада ръцете ми да галят

и нежност да даряват!

Искам най-красивите неща...

За теб... За мен...

Искам да ти подаря Света!

Искам в очите ти тъга да няма!

Искам болката от теб да бяга!

Искам ти да си щастлив!

Мoже би е нереално...

А може би не е така!?!

Може би е сън...

А може би просто мечта!?!

Но аз искам...

Искам да избягам от реалността!

Искам да не ни боли...

Искам да не бях те срещала дори!

Искам да ме нямаше за теб!

Искам да те нямаше за мен!

Искам да забравя... Но те лъжа!

Това не е така...

Искам повече от всичко на света

да потъвам в мечти - в тях си ти!

Много искам... Но... Не ме съди!

Не се сърди... Прости!

Любовта крещи...

Просто забрави!

© Мариана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??