12 dic 2006, 0:34

Искам, Моля, Трябва 

  Poesía
615 0 2

Искам да те има,
защото си красива.
Искам да те има,
защото си ми мила.

Моля те върни се,
радост си ми ти.
Моля те върни се!
Колко още ще боли?

Трябва да съм с теб!
Трябда си с мен!
...и помни, че те обичам.
Ненавиждам този ден!

© Здравко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ..да,такава е любовта на егото ни-никога не може само да обича, без да мрази себе си..
  • Много е вълнуващо! =)
Propuestas
: ??:??