Dec 12, 2006, 12:34 AM

Искам, Моля, Трябва 

  Poetry
602 0 2

Искам да те има,
защото си красива.
Искам да те има,
защото си ми мила.

Моля те върни се,
радост си ми ти.
Моля те върни се!
Колко още ще боли?

Трябва да съм с теб!
Трябда си с мен!
...и помни, че те обичам.
Ненавиждам този ден!

© Здравко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ..да,такава е любовта на егото ни-никога не може само да обича, без да мрази себе си..
  • Много е вълнуващо! =)
Random works
: ??:??