7 may 2010, 9:00

Искам, но не искам 

  Poesía » De humor
625 0 4

ИСКАМ, НО НЕ ИСКАМ

 

Станах кака вече аз

и бързам да съобщя на вас.

Вода в шишенцето наливам,

леле, аз сестриче имам!

 

То ще порасте

неусетно в моите ръце.

Щом порасне голямо,

когато вика „тате, „мамо”,

 

с него ще се занимая -

ще си пием двете чая.

Рая се казва бебето,

но много плаче... Защо!?

 

... И вече порасна...

Стана дивачка опасна!

Чая сама си го пия,

а пък Рая вдига олелия!

 

Сгреших - знам това,

в момента не искам сестра...

                        Ралица Костова

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??