ИСКАМ, НО НЕ ИСКАМ
Станах кака вече аз
и бързам да съобщя на вас.
Вода в шишенцето наливам,
леле, аз сестриче имам!
То ще порасте
неусетно в моите ръце.
Щом порасне голямо,
когато вика „тате, „мамо”,
с него ще се занимая -
ще си пием двете чая.
Рая се казва бебето,
но много плаче... Защо!?
... И вече порасна...
Стана дивачка опасна!
Чая сама си го пия,
а пък Рая вдига олелия!
Сгреших - знам това,
в момента не искам сестра...
Ралица Костова
© Ралица Костова Все права защищены