17 ene 2006, 23:08

Искам,но не мога 

  Poesía
1108 0 5

Искам да не дишам, но не мога!

Искам да не чувствам, но не мога!
В друг искам да се влюбя, но не мога!
Любовта към теб в гроб аз да заровя.

Искам, но не мога!
Твойте очи в съня си вече искам да не виждам

Искам, но не мога!
Твоята усмивка искам да забравя

Искам, но не мога!
Искам теб да спра аз да обичам

Искам, но не мога!

© Александра Методиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??