17.01.2006 г., 23:08 ч.

Искам,но не мога 

  Поезия
1110 0 5

Искам да не дишам, но не мога!

Искам да не чувствам, но не мога!
В друг искам да се влюбя, но не мога!
Любовта към теб в гроб аз да заровя.

Искам, но не мога!
Твойте очи в съня си вече искам да не виждам

Искам, но не мога!
Твоята усмивка искам да забравя

Искам, но не мога!
Искам теб да спра аз да обичам

Искам, но не мога!

© Александра Методиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??