13 sept 2007, 13:38

Искам с някого да полетя 

  Poesía
1213 0 4
 

Искам с някого да полетя,

но полета се нуждае от зов.

И колко време за тебе зова,

но може би за път не си още готов.

 

 

 

Искам с някого да полетя,

но крилото, мое, е едно,

за да литна ми трябват две крила...

Чакам те да дойдеш... и защо?

 

 

 

 

Искам с някого да полетя.

Хайде, прегърни ме! Нека станем двама.

Искам с някого да полетя.

Просто прегърни ме ти, любов голяма !

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??