28 sept 2010, 14:23

Искам само любов да врека 

  Poesía » Filosófica
741 0 11

Искам само любов да врека

  

Този ден ще потъне в забрава,

горък звън на камбана таящ.

Феникс, вечно душата гнетящ,

жари стръвно житейската права.

 

Срутва пепел луната последна,

в звезден прах преобръща света.

Искам само любов да врека

в мойта тъмна терзаеща бездна.

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??