28.09.2010 г., 14:23 ч.

Искам само любов да врека 

  Поезия » Философска
738 0 11

Искам само любов да врека

  

Този ден ще потъне в забрава,

горък звън на камбана таящ.

Феникс, вечно душата гнетящ,

жари стръвно житейската права.

 

Срутва пепел луната последна,

в звезден прах преобръща света.

Искам само любов да врека

в мойта тъмна терзаеща бездна.

 

© Плами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??